Nový Hollywood na českých DVD

Robert Altman
MASH – dvou disková edice (1970)
Bontonfilm 2002
Bonusy: dokument z natáčení, film o filmu, filmografie, komentář, trailer

McCabe a paní Millerová (1971)
Warner Home Video 2003
Bonusy: trailer, film o filmu

Bufallo Bill a Indiání (1976)
Bontonfilm 2005
Bonusy: trailer, biografie, film o filmu

Hal Ashby
Poslední eskorta (1973)
Bontonfilm 2002
Bonusy: trailer

Šampón (1975)
Bontofilm 2003
Bonusy: trailery

Byl jsem při tom (1979)
Warner Home Video 2003
Bonusy: trailer

Peter Bogdanovich
Terče (1968)
Hollywood Classic Entertainment 2004
Bez bonusových materiálů

Poslední představení (1971)
Bontonfilm 2001
Bonusy: trailer, dokument, filmografie

Papírový měsíc (1973)
Hollywood Classic Entertainment 2003
Bonusy: Komentář režiséra

Daisy Millerová (1974)
Hollywood Classic Entertainment
Bez bonusových materiálů

John Boorman
Vysvobození (1972)
Warner Home Video
Bez bonusových materiálů

Vymítač ďábla 2: Kacíř (1977)
Warner Home Video 2004
Bonusy: trailer

Mel Brooks
Ohnivá sedla – speciální edice (1974)
Warner Home Video 2004
Bonusy: nepoužité scény, komentář režiséra, dokument, trailery

Michael Cimino
Lovec jelenů (1978)
Hollywood Classic Entertainment 2002
Bez bonusových materiálů

Francis Ford Coppola
Divotvorný hrnec (1968)
Warner Home Video 2005
Bez bonusových materiálů

Kmotr (1972)
Hollywood Classic Entertainment 2005

Kmotr II (1974)
Hollywood Classic Entertainment 2004
Bonusy: komentář režiséra

Clint Eastwood
Zahrajte mi Misty (1971)
Universal Pictures 2003
Bonusy: dokument, produkční poznámky, fotogalerie, filmografie, DVD-ROM

Tulák z širých plání (1973)
Universal Pictures 2003
Bonusy: produkční poznámky, filmografie, trailer

Vražda na Eigeru/Zrádná hora (1975)
Bontonfilm 2003
Bonusy: produkční poznámky, filmografie, trailer

Psanec Josey Wales (1976)
Warner Home Video 2003
Bez bonusových materiálů

Železný stisk (1977)
Warner Home Video 2003
Bez bonusových materiálů

Bronco Billy (1980)
Warner Home Video 2003
Bez bonusových materiálů

Milos Forman
Přelet nad kukaččím hnízdem – speciální edice (1975)
Warner Home Video 2003
Bonusy: trailer, komentář, dokument

John Frankenheimer
Francouzská spojka 2 (1975)
Bontonfilm 2003
Bonusy: trailer, komentářě

William Friedkin
Francouzská spojka – speciální edice (1971)
Bontonfilm 2004
Bonusy: nepoužité záběry, dokument, film o filmu, komentář, trailer

Dennis Hopper
Bezstarostná jízda (1969)
Bontonfilm 2003
Bez bonusových materiálů

Norman Jewison
Jesus Christ Superstar (1973)
Universal Pictures 2005
Bonusy: komentáře, rozhovory, fotogalerie

Rollerball (1975)
Bontonfilm 2003
Bonusy: trailery, film o filmu, komentář

… a spravedlnost pro všechny (1979)
Bontonfilm 2001
Bonusy: komentář, trailer, filmografie

George Lucas
THX 1138 (1971)
Warner Home Video 2005
Bonusy: trailer, dokumenty, komentáře

Americké graffiti (1973)
Bontonfilm 2003
Bonusy: trailer, dokument, biografie

Hvězdné války trilogie
Bontonfilm 2005
Bonusy: dokumenty, rozhovory, trailery, produkční materiály, plakáty, DVD-ROM

Sidney Lumet
Andersonovy nahrávky (1971)
Bontonfilm 2002
Bez bonusového materiálu

Serpico (1973)
Bontonfilm 2005
Bonusy: trailer, biografie

Terrence Malick
Zapadákov (1973)
Warner Home Video 2003
Bonusy: trailer

Nebeské dny (1978)
Hollywood Classic Entertainment 2001
Bonusy: trailer

Mike Nichols
Absolvent (1967)
Bontonfilm 2005
Bonusy: Trailer, dokumenty, rozhovory, biografie

Hlava 22 – speciální edice (1970)
Hollywood Classic Entertainment 2004
Bonusy: komentáře, trailer, fotogalerie

Alan J. Pakula
Pohled společnosti Parallax (1974)
Hollywood Classic Entertainment 2004
Bonusy: trailer

Sam Peckinpah
Útěk (1972)
Warner Home Video 1998
Bonusy: produkční poznámky

Arthur Penn
Bonnie a Clyde (1967)
Warner Home Video 1998
Bonusy: produkční poznámky

Malý velký muž (1970)
Hollywood Classic Entertainment 2004
Bez bonusového materiálu

Roman Polanski
Rosemary má děťátko (1968)
Hollywood Classic Entertainment 2001
Bonusy: film o filmu, rozhovor

Čínská čtvrť (1974)
Hollywood Classic Entertainment 2000
Bonusy: trailer, rozhovory

Sydney Pollack
Takoví jsme byli (1973)
Bontonfilm
Bez bonusového materiálu

Tři dny Kondora (1975)
Bontonfilm 2005
Bonusy: trailer, komentář, biografie

Bob Rafelson
Malé životní etudy (1970)
Bontonfilm 2005
Bonusy: filmografie

George Roy Hill
Butch Cassidy a Sundance Kid (1969)
Bontonfilm 2002
Bonusy: trailer, rozhovory, komentář, film o filmu

Podraz – speciální edice (1973)
Universal Pictures 2005
Bonusy: trailer, produkční poznámky, dokument, biografie

Slap Shot (1977)
Bontonfilm 2002
Bonusy: trailery, komentář

Martin Scorsese
Kdo to klepe na moje dveře (1969)
Warner Home Video 2004
Bez bonusového materiálu

Alice už tady nebydlí (1974)
Warner Home Video 2004
Bez bonusového materiálu

Taxikář (1976)
Bontonfilm 1997

Zuřící býk (1980)
Bontonfilm 2005
Bonusy: trailer, booklet

John Schlesinger
Půlnoční kovboj (1969)
Bontonfilm 2006
Bonusy: trailer

Den kobylek (1975)
Bez bonusového materiálu

Maratónec (1976)
Hollywood Classic Entertainment 2002
Bonusy: trailer, rozhovory, film o filmu

Paul Schrader
Americký gigolo (1980)
Hollywood Classic Entertainment 2001
Bonusy: trailer

Steven Spielberg
Čelisti – speciální edice (1975)
Universal Pictures 2005
Bonusy: vystřižené scény, dokument, komentáře, storyboardy, fotogalerie

Blízká setkání třetího druhu (1977)
Bontonfilm 2002
Bonusy: vystřižené scény, dokument, trailer, filmografie

Michael Winner
Přání smrti (1974)
Bontonfilm 2005
Bonusy: trailer, biografie

Peter Yates
Bullitův případ (1969)
Warner Home Video 1998
Bonusy: trailer, produkční poznámky, film o filmu

Hlubina (1977)
Bontonfilm 2003
Bonusy: filmografie